MC Event - Всеки пътува...

Bulgaria for Foreigners

Дестинации

Валутни курсове

Времето

София

Ясно
 • Ясно
 • Температура: 14 °C
Доклад от: 16.06.2021 - 20:00

Варна

Ясно
 • Ясно
 • Температура: 14 °C
Доклад от: 16.06.2021 - 20:00

Бургас

Променлива облачност
 • Променлива облачност
 • Температура: 18 °C
Доклад от: 16.06.2021 - 19:50
Начало

ПЕРУ - голям тур с 4х4

ПЕРУ - голям тур с 4х4
Оферта №
Peru-PSH-8
Цена
от 1800 €
Продължителност
14 дни / 13 нощувки

Голям тур с 4х4 по маршрута: Лима - Наска - Абанкай - Куско - Пуно - Арекипа - Наска - Ица - Лима

Цена на човек в евро – настаняване в хотели категория 3*

Възможност за отпътуване – всеки ден!

ИНДИВИДУАЛНИ УСЛУГИ

Хотели категория 3 *

Единична стая

Двойна стая

Тройна стая

При 1 човек

4,750.00

-

-

При 2 души

3,000.00

2,650.00

 

При 3 души

2,515.00

2,110.00

2,060.00

При 4 души

2,255.00

1,850.00

1,800.00

Цената е на база програма в Перу и не включва транспорт до Перу.

МC EVENT е в състояние да предложи самолетни билети с различни авиокомпании, опериращи по дестинацията с предпочитана класа според наличните места към момента на резервация.

Програмата се реализира за индивидуални пътувания на база заявка - потвърждение, както и за малки групи.

МC EVENT заедно с партньора си в Перу е в състояние да изготви разнообразни програми, включващи и съседните страни – Еквадор, Чили, Бразилия…

Програма: 

1 ден:                         пристигане в Лима

Добре дошли в Перу! Посрещане на аерогарата в Лима и трансфер до хотела. Настаняване. Време за почивка и адаптация. Нощувка.

Според полетните детайли програмата може да бъде адаптирана.

2 ден:                         Лима – Ика - Наска

Закуска в хотела. От хотела се тръгва с джип 4х4 към Наска. По пътя ще се насладите на острова Балеста (Ballestas) и на разходка с лодка. След пристигане в Наска, настаняване в хотела. Нощувка.

3 ден:                         Наска  - Абанкай (Abancay)

Закуска в хотела. Рано сутринта отпътуване за Абанкай. По пътя – посещение на природния резерват PampasGaleras, където ще имате възможност да видите лами в естествената им среда. Пътуването продължава покрай градовете Пукио (Puqio) и Чалхуанка (Chalhuanca). По възможност – посещение на Археологическия комплекс Тараваси (Tarawasi), свързан с иторията на инките. Пристигане в Абанкай. Настаняване в хотела. Нощувка.

4 ден:                         Абанкай - Свещената долина на Куско (Cusco)

Закуска в хотела. Днешният ден започва с панорамно пътуване от Абанкай до Куско. Преди да пристигнете в Свещената долина, ще посетите археологическите разкопки Saywite. Монолитът от Сайвит, като част от разкритията, е още един паметник на историята на инките, за когото се смята, че е наследство на Империята на инките. Пътешествието продължава към Свещената долина. Нощувка.

5 ден:                         Свещената долина на Куско - Мачу Пикчу - Куско

Закуска в хотела. Рано сутринта трансфер до ж.п. гарата в Оланта (Ollanta), където ще се качите на влак до Агуас Калиентес (Aguas Calientes) и оттам с автобус – това е най-удобния начин да се посети Мачу Пикчу - www.peru-machu-picchu.com – изгубения град на инките. Разглеждане на Мачу Пикчу с екскурзовод. Обяд на блок маса. Връщане в Свещената долина на Куско със следобедния влак. Трансфер от ж.п. гарата до хотела. Нощувка.

6 ден:                         Свещената долина и град Куско

Закуска в хотела. След закуска посещение на крепостта Олантайтамбо (Ollantaytambo) – още един паметник на културата на инките, оттам следват руините Писак (Pisac) и колоритния индиански пазар (отворен само във вторник, четвъртък и неделя). Последното място за посещение този ден е Саксаюаман (Sacsayhuaman) – забележителна конструкция, считана за един от най-старите календари в света. Следобед ще разгледате град Куско, а вечерта следва вечеря с шоу програма. Един много наситен на впечатления ден. Нощувка.

7 ден:                         Куско - Пуно

Закуска в хотела – много ранна и отпътуване за Пуно – фолклорната столица на Перу, глад разположен на най-високото плавателно езеро в света – ез. Титикака.

По пътя посещение на руините на Пикилакта (Pikillakta), Андахуаилилас (Andahuaylillas) – градче, известно най-вече с църквата си, заради която си заслужава да се отклоните от главния път Куско – Пуно. Следват Типон (Tipon), Уркос (Urcos) и живописната крепост Рачи (Ragchi), в която е живял бог Виракоча, Сикуани (Sicuani) – време за обяд. По пътя към Пуно ще прекосите и най-високата точка по пътя - ¨laRaya¨ - 4335 m. Пристигане в Пуно. Настаняване в хотела. Нощувка.

8 ден:                          Eзерото Титикака - островите Урос (Uros) и Такиле (Taquile)

Закуска в хотела. Рано сутринта трансфер до кея за екскурзия по езерото Титикака, най-високото езеро в света с навигация в него (3 800 м). Посещение на плаващите острови на Урос (местен етнос, които живеят и се препитават от риболов и занаятчийство, обитавайки малки къщички, тип колиба). Екскурзията продължава с посещение на остров Такиле. Обяд. Връщане в хотела. Нощувка.

9 ден:                          Пуно - Колка (Colca)

Закуска в хотела. Рано сутринта отпътуване към каньона Колка. По пътя – посещение на гробницата на Силустани (Silistani) известна с името Чулпас (Chullpas), паметник на историята предшестващ империята на инките. Пътешествието включва прекласните пейзажи на Андите, типичните малки градчета, националните резервати Салинас (Salinas) и Агуада Бланка (AguadaBlanca). Посещение на горещите минерални извори Ла Галера (LaGalera) при пристигане в каньона Колка. Нощувка в ловна хижа.

10 ден:                        Колка - Арекипа (Arequipa)

Закуска и ранно отпътуване към наблюдателен пункт с  възможност да се види величествения полет на орлите Кондор, както и с отлична гледка към целия живописен каньон Колка. Кратки визити на други интересни места в региона като „висящите” гробници от Чокетико (Choquetico), градчетата Пинчоло, Янки и Чивай, известни с красиви колониални църкви и площадчета. Следобед пристигане в Арекипа. Настаняване в хотела. Нощувка.

11 ден:                        Арекипа - Наска

Закуска в хотела. Обзорна екскурзия на Арекипа с посещение на централния площад и паметниците, намиращи се около него. Пътуването продължава към Наска (около 550 км), като ще направите отклонение за посещение на музея Sacaco, където може да се види напълно запазен скелет на кит, за който се смята, че е на повече от 8 млн. години. Пристигане в хотела. Настаняване. Нощувка.

12 ден:                        Наска - Ица

Рано сутринта трансфер до аерогарата за полет над фигурите в Наска – това са огромни рисунки на птици, животни и геометрични фигури с огромни размери (до 300 м), за които се смята, че са на повече от 2000 г. След полета, закуска и посещение на други атрактивни места (опция) като некопола Chauchilla, религиозния център Cahuachi, Paredones и акведукта Кантайос (Cantayoc) – на 5 км. източно от Наска. Следобед се продължава към Ица. Пристигане. Настаняване в хотела. Нощувка.

13 ден:                         Ица - Лима

Закуска в хотела. Екскурзия на града с посещение на местния музей в Ица, известен със забележителната си колекция от мумии с трепанация. Посещение на оазиса Хуакачина (Huacachina) и кратка екскурзия с бъги по пясъчните дюни. Следва посещение на местна фабрика за производство на писко (pisco) – местна алкохолна напитка и на вино. След обяда се продължава към Лима. Пристигане. Настаняване в хотела. Нощувка.

14 ден:                         Лима - отпътуване от Перу

Закуска в хотела. Свободно време.

Трансфер до аерогарата за отпътуване от Перу

Край на услугите!

ЦЕНА ОТ 1800 евро! За по-подробна информация вижте PDF файла!

Цената включва:

 • Кола 4х4 с шофьор през цялото време на тура
 • Гориво и пътни такси
 • 13 нощувки със закуски по маршрута в хотели категория 3*
 • Посещение на Мачу Пикчу (пътуване с влак Vistadome) + обяд
 • Куско сити тур – входни такси
 • Екскурзия с лодка до плаващитe острови Урос и Такуиле + обяд
 • Полет над линиите в Наска + всички такси
 • Екскурзия до островите Балеастра
 • Туровете са с обслужване на английски/ испански езици

* Местната посрещаща фирма си запазва правото за промяна на програмата и цените й, които се уточняват за всяко конкретно запитване!

Цената не включва:

 • Международни и вътрешни полети
 • Летищни такси
 • Такса напускане на страната (около 30 € на човек )
 • Екскурзоводско обслужване и входни такси в неупоменатите като включени обекти
 • Допълнителни услуги в хотелите – телефон, химическо чистене и др.
 • Напитки по време на включените обяди, както и специфични изисквания към кухнята
 • Лични разходи
 • Бакшиши
 • Всичко неспоменато в програмата

 

МC EVENT осигурява пакетни пътувания – индивидуални и групови  в Европа и по света!

София 1000
ул. "Иван Денкоглу" № 12–14, офис 515
Тел/факс: +359 2 986 78 16

е-mail: reservation@magic-of-creation.com

Подробна карта