MC Event - Всеки пътува...

Bulgaria for Foreigners

Дестинации

Валутни курсове

Времето

София

Ясно
 • Ясно
 • Температура: 14 °C
Доклад от: 16.06.2021 - 20:00

Варна

Ясно
 • Ясно
 • Температура: 14 °C
Доклад от: 16.06.2021 - 20:00

Бургас

Променлива облачност
 • Променлива облачност
 • Температура: 18 °C
Доклад от: 16.06.2021 - 19:50
Начало

ИНДИЯ - Раджастан: култура и дива природа

ИНДИЯ - Раджастан: култура и дива природа
Оферта №
IND RAJWILD 14 IMPMC
Цена
от 995 евро
Продължителност
от 13 дни

ИНДИЯ - Раджастан: култура и дива природа - 13 дни/ 12 нощувки по маршрута Делхи – Агра – Национален парк Рантамбор – Читоргарх – Удайпур – Джодхпур – Джайпур - Делхи. Програмата е изключително наситена и включва посещение на най-доброто от Индия - класическия Златен триъгълник - и още много, не толкова познати места с дворци, храмове и пророда. Това е вторият акцент на тура - 2 дни в един от най-известните национални паркове, където ще имате гаранирания шанс да видите бенгалски тигри в тяхната естествена среда, както и други животни и птици. Програмата е базирана при 2-ма пътуващи. При група имаме готовност да осигурим придружител-преводач от България. За Вас, заедно с партньора ни, ще изготвим разнообразни и нестандартни програми в Индия и други страни в региона.

ПРОГРАМА

1 ден               Пристигане в Делхи

Пристигане в Делхи. Посрещане на аергората от представител на партньора ни в Индия и трансфер до хотела. Свободно време за почивка и адаптация. Нощувка.

2 ден               Делхи

Закуска в хотела. Целодневна екскурзия на града с посещение на джамията Джама Масджит (Jama Masjid),Червената крепост, мемориала на Ганди Rajghat, Триумфалната арка India Gate, президенството,Храма на Лотоса , най-високото минаре в Делхи (72 м) - Qutab Minarи др. Вечеря и нощувка.

3 ден               Делхи – Агра

Много ранна закуска в хотела. Трансфер до Агра (200 км, около 4 ч.). пристигане и настаняване в хотела. Следобед посещение на Тадж Махал (ЮНЕСКО), Червената крепост (ЮНЕСКО), мавзолея Itmad-ud-daulah, комплекса Сикандра. Вечеря и нощувка.

4 ден               Агра – Национален парк Рантамбор (Ranthambhore)

Закуска в хотела. Отпътуване за Национален парк Рантамбор (250 км, 4.5 ч.), известне с кралските бенгалски тигри. По пътя ще посетите архитектурния комплекс Фатехпур Сикри (ЮНЕСКО). При пристигане в Рантамбор, ще се настаните в хотела за кратка почивка. Надвечер – посещение на храмовете на  Ганеша в Рантамбор. Вечеря и нощувка.

5 ден               Рантамбор

Много рано сутринта започвате със сафари в джунглата на Национален парк Рантамбор. Следва връщане в хотела за закуска и почивка. Вечерта отново е посветена на дивата природа с нощно сафари. Нощувка в хотела.
 

6 ден               Рантамбор – Читоргарх (Chittorgarh)

Закуска в хотела. Трансфер от Рантамбор до Читоргарх (275 км, 5 –6 ч.). Пристигане и настаняване в хотела. Време за почивка и адаптация. Вечеря и нощувка.
 

7 ден               Читоргарх – Удайпур

Закуска в хотела. Следва посещение на храмовете на Читоргарх (115 км, 2.5 ч) и по-късно трансфер до Удайпур. След пристигане, настаняване в хотела и екскурзия на града с посещение на Двореца, Кристалната галерия – най-посещаваната част от двореца, храма Jagdish, езерото Pichola. Вечеря и нощувка.

8 ден               Удайпур

Закуска в хотела. Екскурзия с посещение на двореца Jag Mandir, езерото Fateh Sagar. Свободно време за самостоятелна разходка из града на езерата Удайпур. Вечеря. Нощувка.

9 ден               Удайпур – Джодхпур

Закуска в хотела. Трансфер до Джодхпур – града на слънцето (260 км, 4.5 ч.). По пътя  ще посетите храмовете на Ранакпур. Вечеря. Нощувка.
 

10 ден             Джодхпур

Закуска в хотела. Целодневна екскурзия на града с посещение на крепостта Mehrangarh – едно от 7-те чудеса на Индия, кралският дворец Jaswant Thada, двореца Umaid Bhawan. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

11 ден             Джодхпур – Джайпур

Закуска в хотела. Трансфер до розовия град Джайпур (335 км, 5 – 6 ч.).  При пристигане ще се настаните в хотела за почивка. Свободно време за разходка и пазар. Вечеря и нощувка.

12 ден             Джайпур

Закуска в хотела. Целодневна екскурзия с посещение на крепостта Амбър Форт, двореца в Джайпур, Jantar Mantar– комплекс от архитектурни астрономически инструменти (вид обсерватория), двореца на ветровете Hawa Mahal, музея Albert Hall,храма на Лакшми Birla Mandir. Вечеря и нощувка.

13 ден             Джайпур – Делхи/ отпътуване

Закуска в хотела. Според часа на полета от Делхи, ще бъде подредена програмата, която включва трансфер от Джайпур до Делхи (260 км, 4.5 ч.) и изпращане на аерогарата в Делхи

Цена на човек при минимум 2-ма пътуващи, настанени в двойна стая

·         Хотел 3* - базисен пакет                995 €

·         Хотел 4* - стандартен пакет          1295 €

·         Хотел 5* - пакет Комфорт               1650 €

Цените не са валидни за периода на Коледа, Нова Година, Празниците и Фестивалите в Индия.

Програмата може да бъде индивидуализирана в процеса на подготовка според предпочитанията на пътуващите

Цената включва:

 •          Всички трансфери и транспорт по програмата с кола с климатик
 •          Всички пътни такси, паркинги и разходи за шофьор
 •          Хотелско настаняване – 12 нощувки
 •          Изхранване: 12 закуски и вечери
 •          Обяд в Рантамбор
 •          2 сафарита в Национален парк Рантамбор – 1 сутрешно и 1 вечерно
 •          езда на слон в Джайпур
 •          разходка с лодка в Удайпур
 •          всички входни такси за посещаваните обекти по маршрута
 •          местни екскурзоводи/ английски език

Цената не включва:

 •         Международен полет до/от Делхи. Ще Ви предложим самолетни билети на предпочитани авиокомпании, реализиращи полет по дестинацията на най-добри цени за периода на пътуване
 •          Виза за Индия – 100 лв + 20 лв. административни разходи
 •          Застраховка “Пътуване зад граница”. Предлагаме  застраховки на различни компании с различно ниво на покритие.
 •          Лични разходи и бакшиши, минерална вода и др.
 •          Допълнителни услуги и екскурзии, неспоменати като включени в цената

 

Начин на плащане:

 • депозит минимум 50 % при записване;
 • доплащанене по-късно от 20 дни преди датата на отпътуване! 

 

Необходими документи:

 • международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването. За издаване на индийска виза се изискват допълнители документи - информация в офиса ни при резервиране на екскурзията.
 • за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!

Срокове за анулации и неустойки:

 • До 60 дни от датата на заминаване – без неустойка
 • От 59 дни до 21 дни – депозита
 • От 20 дни до деня на отпътуване – 100%

Препоръчваме допълнителна застраховка „отмяна на пътуване”, която може да покрие неустойки в случай на осуетено пътуване по уважителни причини.    

Забележка: Уведомявамe Ви, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл.82, ал.1 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и  при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.

MC EVENT изготвя индивидуални и групови пътувания по заявка в България и по света!

София 1000
ул. "Иван Денкоглу" № 12–14, офис 515
Тел/факс: +359 2 986 78 16

е-mail: reservation@magic-of-creation.com

Подробна карта